woensdag 13 juli 2011

Hotton, Belgisch Luxemburg 13-07-2011

Alweer een paar dagen onderweg. Het zeilkamp was geweldig!!! Heerlijk zeilweer, gezellige kids en begeleiders (geen collega’s meer). Kortom, ontzettend genoten. Henk K’s nieuwe camper hebben we ingewijd, prima bevallen. Hebben ze vast nog veel plezier van.

Zaterdag de tuin gedaan, de camper gepakt en zondag weer op pad. Naar de Slutkeboer in Tubbergen en vandaar met de Koga’s naar Jan en Corina. Het was er weer heeeeel gezellig!!! Via via staan we nu dus in Hotton, 9 km verwijderd van Marche en Famenne, alwaar we de 67ste AIT rally gaan fietsen. Jan en Geesje zijn hier inmiddels ook gearriveerd, gezellie.

Gisteren de Amerikaanse gasfles gevuld en aangesloten, werkt prima. Nu maar zien of we die leeg krijgen voor we de camper verschepen. Inmiddels hebben we 2 verloopnippels voor de amy flessen. Een tweede fles kopen we wel in Canada/VS. Mochten we terug gaan via Halifax, moeten we de flessen achterlaten. Willen we ze wel mee terug nemen, moeten ze door een bedrijf gespoeld worden, รก €125,- per fles om er zeker van te zijn dat er geen gas meer inzit. Gaan we via Baltimore terug, hoeft dat niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten