zaterdag 31 maart 2012




Maart 31, Ensenada, BC Mexico
Als je op onderstaande link klikt, kom je vanzelf op exemplaar van de Wereldkrant. Voorde tweede keer hebben we met een foto de krant  gehaald! Leuk toch!
Gisteren, na een prachtige rit door het midden van de Baja, aangekomen in Ensenada. Een van de grotere plaatsen van noord Baja California. Wat een verschil met januari: de Baja is groen! En dat voor een woestijn! Maar als er maar water valt, groeit overal wel wat. Veel bloemen en groen gras. Zelfs de cactussen leken groener. Jammer dat je bijna nergens kunt stoppen om wat foto’s te maken. Op sommige plekken is de weg zo smal, geen berm, je dondert zo naar beneden als je even niet oplet. En aan de kruizen langs de weg te zien, letten velen niet op.
We staan nu aan de Pacific en het duurt lang voordat de zon er door komt. Zijn we niet gewend, dus straks weer door het binnenland naar Tecate, de grensovergang. Maar eerst willen we de Deaf farm bezoeken. Een school voor doofstomme kinderen waar je tegen een kleine vergoeding mag staan. We staan nu op een resort, $40 US per dag! Weinig volk dus!
nog niet als schroot naar China
eindelijk een parkeerplaats

De "snelweg Mex1"over de Baja California

kampvuur in de woestijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten