zondag 22 januari 2012


Januari 22, La Paz
Vandaag de hoofdstad van de Baja een beetje verkend. Vooral de WalMart, die grote Amerikaanse supermarkt, hebben we bezocht en de voorraad weer wat aangevuld. Een tochtje langs de boulevard gemaakt, mooie boulevard en daarna terug naar de camping om een stoel te repareren. Een poot is ingescheurd, dus moet eigenlijk vervangen worden. Morgen maar eens kijken of we bij The Home Depot zoiets kunnen krijgen. Rumoerige plek met alleen maar Canadezen uit de buurt van Vancouver: The Baja Amigos. Staat ook nog een Zwitser met een grote MAN camper. Mensen hebben we niet gezien.
Gisteren een flink eind gereden, ruim 330 km met flink wat bergtraject. Mooie stukken maar ook een behoorlijk aantal kilometers door een totaal verlaten en dor landschap. Op sommige plaatsen zien we de bomen groen uitlopen; het wordt voorjaar!
Morgen gaat de rit naar Los Barriles, we zitten dan nog maar 15 km van de Kreeftkeerkring, 23 ½ gr Noorder Breedte, of te wel van de Tropen verwijderd! Toch is het hier niet overdreven warm: overdag ongeveer 25 gr, ’s avonds koelt het sterk af en moet je de lange broek aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten