donderdag 5 juli 2012


Juli 5, Montreal, Canada
De connector van de injector! Het begint een vervelend verhaal te worden; vanmorgen op tijd op weg , maar na een kwartier: het rode lampje, verdomme!! Echt strontvervelend!
En we hadden zo’n gezellige avond met Kim, Bill en Maya en Kily en natuurlijk Jerry gehad. Gezellig met elkaar wat gedronken en gegeten en toen naar Fort Henry in Kingston. Daar wordt iedere week een soort taptoe gehouden. Als soldaten verklede studenten maakten er een geweldige show van met veel geschiet en geknal. Na afloop liet Kim ons de binnenstad, het oude gedeelte van Kingston zien. Mooi hoor. Nadat we het huis en Kim’s familieboek hadden bekeken, verkasten wij weer naar WM waar we de vorige nacht ook prima geslapen hadden.
Voordat we onze tocht langs de 1000 eilanden konden voortzetten, moest er toch wat gebeuren. Want zo komen we niet verder. Na lang zoeken heb ik de connector gevonden die ervoor zorgt dat een cilinder niet goed mee doet. Heb hem een slag gedraaid en nu doet ie z’n werk weer naar behoren. Nog een dikke 1000km voor we in Halifax zijn, dus nog ff volhouen!


Daarna een mooie rit langs de ST.Lawrence River, ook wel de miljonairs row genoemd omdat veel eilandjes bewoond worden door die jongens. We staan nu bij WM in Montreal, midden in de stad zodat we morgenvroeg nog even kunnen rondkijken voor we op weg gaan naar Québec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten