dinsdag 10 april 2012


April 10, Parker AZ

State Park Cross Roads


Gisteren onze CP bij Harold en Dorothy verlaten, prachtige plek! Enige minpuntje, geen sewer (rioolaansluiting). Maar geen punt; onderweg aan de snelweg zijn verschillende Travelcentre waar je kunt dumpen. Na de heel gezellige (Paas)dagen, nu weer onderweg. Omdat we een lekke gasslang hebben, eerst maar een zien of we daar een vervanging voor kunnen krijgen. No way! Omdat we nog een extra gasregelaar bij ons hebben, kunnen we de boel zo aansluiten dat de lekke gasslang niet gebruikt hoeft te worden. Probleem weer opgelost. Dat is het nadeel van een Europese  camper, geen onderdelen te krijgen. Maar eens kijken bij een BBQ handelaar of daar een slang te koop is. Voor de lekkende keerring hebben we een vervanging laten opsturen naar Palm Springs, maar de lekkage is zo gering dat we daar voorlopig niets aan laten doen. Verder alles OK!
Staan nu aan de Colorado River, prachtig klein State Parkje voor $2,50 p/d. geen voorzieningen, alleen een plonsplee. Overdag komen de waterscooters en speedboten voorbij, soms als Harley Davidsons. Maar ’s avonds: fantastisch. We zitten tot een uur of 11 buiten; het was 34 gr. Dus in de camper nog lang warm. Bij de Coolman lamp lezen, de kerstverlichting in de boom, woow!
Onderweg, het laatste stukje langs de Colorado River, zagen we op een rotspunt Burro’s, wilde ezels. Ze zijn zo tam geworden, dat ze ’s avonds over de camping naar de rivier komen. Aan de sporen in het zand konden we zien dat er een vlak langs onze camper is gelopen, ik hoorde de Burro vannacht.
Burro's, wilde ezels
Hier blijven we nog een paar dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten