zaterdag 28 april 2012








April 27, Bryce Canyon

Dit is echt een uniek stuk natuur, nergens op de wereld kom je iets vergelijkbaars tegen. Schitterend, niet te beschrijven, dus kijk maar naar de foto’s en realiseer je dat dat maar een slap aftreksel van de werkelijkheid is!
Vlak voordat we gisteren in Bryce waren, zagen we een weggetje het Dixie Forest, een National Forest, in gaan. Na een paar honderd meter van de grote weg af staat een camper, een mevrouw met een hondje en een aapje! In een National Forest mag je overal kamperen, als je maar geen weg blokkeert. Mevrouw had geen bezwaar, aapje ook niet, dat we erbij kwamen staan. En zo brachten we een koude nacht, rond het vriespunt, door in dit Forest dat op 2500 m hoogte ligt! Hoger dan Alpe d’Huez. We hadden een regenachtige dag, iets wat we nauwelijks meer kennen.
Vandaag dus naar Bryce Canyon waar we de Navajo trail lopen, enorm prachtig mooi dus. En nu staan we weer bij de aapjes mevrouw en kruipen straks weer onder de dikke dekbedden want het was een schitterende zonnige dag en dan heb je weer te maken met een koude nacht op deze hoogte. Wel lekker fris!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten