zondag 8 april 2012


April 8, Palm Springs,
Na precies drie maanden, daar zijn we weer! Palm Springs, here we are! Bij Harold en Dorothy op de parkeerplaats. Tuurlijk, de gastenkamer is klaar voor ons, maar, eigenwijs als we zijn, blijven op de parkeerplaats! En het is me een geweldige CP (Camperplek)! Water, stroom, rustige plek, alleen geen rioolafvoer. En om het nu over het hek te kieperen, dat doen we dus maar niet. Aan de andere kant van het hek is een indianen begraafplaats. En hoewel de grond wel wat mest kan gebruiken, …… toch maar niet. Als we vrijdagmiddag aankomen, gaan we ’s avonds, met H&D en Jo en Bernice naar een speciale Gay avond in het museum. Maar eerst bewonderen we de ster die Dorothy en Harold hebben aangeboden gekregen. Pal voor de ingang van hun geliefde, en prachtige, museum, naast die van president Ford en Reagan, ligt nu hun ster te pronken. Het paasweekend is het weekend voor de homo’s. Vijfduizend hebben zich verzameld. Gezellige gasten, dus Harold wil weer veel te vroeg weg. We hadden net goed de smaak te pakken, van de Magarita’s dan! Zaterdag wat klusjes gedaan; er is altijd wel wat te doen aan de camper, gefietst en om zes uur naar het restaurant wat tijdens de Kerst een Thais maar  nu een Spaans restaurant is. Lekker Spaans biertje, flesje van 750 ml, maar dat kregen Harold en Gerard wel op. Harold moest nog rijden in de nieuwe Bentley, dus Gerard moest er wel weer voor zorgen dat de fles leeg kwam, vervelend is dat toch!
1e Paasdag, vroeg op en om acht uur op de fiets door de buitenwijken van PS. Vroeg, want straks loopt de temp weer op naar dik 30 gr. Wat een prachtige tuinen en wat een bloeiende bloemen. We werden er op slag verliefd op. Betsy mag ik hier wel neerzetten!
Om 11 uur staat de Bentley voor de deur en op naar het zelfde restaurant waar we met Kerst ook hebben gegeten. Heerlijk eten, maar vooral heel gezellig! Met z’n zessen, J&B waren ook van de partij, vormen we wel een goed team; de kok kan z’n creaties wel aan ons kwijt! Dorothy krijgt een handgeschilderd ei en Betsy bedelt om een Paashaantje, sorry een Paaspelikaantje. Onze ober kan zo optreden in de serie Alo, Alo. Spreekt ook een beetje Nederlands deze van oorsprong Vlaming. Hartstikke leuke vent.











Vanavond gaat de BBQ aan, Jo’s specialiteit. Wordt weer smullen. Het is maar goed dat we morgen weer “on the road” gaan; de boks wordt al krapper!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten